ClickCease
Klantenbeoordeling Beoordeling 9,7
(1683 recensies)
10734 milieustickers verwerkt afgelopen maand

Klantenbeoordelingen

Sinds 2017 een vertrouwde partij en trots op de reviews van onze klanten.

10
Wensambulance Oost Nederland
29-08-2021

Snel en correct afgehandeld.

10
Jan Vermaas
28-08-2021

Duidelijk en bezorging tijdelijke sticker binnen 3 dagen

10
Ben van Rooijen
27-08-2021

Ben niet zo handig met de IPad, dus het lukte niet om de copie van het kenteken doorgestuurd te krijgen.Ben perfect verder geholpen en had de volgende dag al de copie-sticker in huis.

10
H.Pelleboer
27-08-2021

Snelle en informatieve afhandeling.

10
Jan van der Heijden
26-08-2021

Ondanks dat mijn kenteken bewijs laat binnenkwam hebben binnen 2 dagen heel snel geleverd. Bedankt voor de perfecte service. Jullie doe wat je beloofd

9
L.A. Tange
26-08-2021

Beloftes worden nagekomen, snelle afhandeling!

10
Fred Tressel
26-08-2021

Goede service

10
Maaike van der Hoek
26-08-2021

Snelle service en communicatie, bedankt!

10
De kreek
24-08-2021

Op zondag 22-8-2021 sticker besteld twee dagen later een voorlopige brief welke je kan gebruiken Zeer snel afgehandeld Aanrader

8
SML Pletsers
24-08-2021

goede service

10
Huib
23-08-2021

Snel en makkelijk.

10
Peter Aantjes
19-08-2021

Snel geregeld

8
Jacques Koolen
18-08-2021

Vriendelijk dank voor de snelle en handige tijdelijke oplossing die u heeft gestuurd. Wellicht komt de originele sticker nog tijdig binnen.

10
Marianne Baas
17-08-2021

Heel erg prettig om de Franse ambtenarij te kunnen omzeilen dankzij jullie!

10
Karel
17-08-2021

Prima

10
Gerard
17-08-2021

Zeer goede service, en snelle afhandeling

9
Richard
16-08-2021

Prima methode simpeler en sneller dan de officiƫle Franse site die wel eens onduidelijk kan zijn i.v.m. de taal (geen NL).

10
Pieter Hoffenaar
16-08-2021

Blij dat ik uit de brand geholpen ben. Zo snel! Hartelijk dank.

9
Eric Schuitemaker
15-08-2021

helder en eenvoudig aanvragen

10
Graaf
15-08-2021

Super snelle service top.

9,7

Dit is het gemiddelde cijfer van
alle beoordelingen (1683).

Milieusticker bestellen