ClickCease
Klantenbeoordeling Beoordeling 9,7
(1683 recensies)
10734 milieustickers verwerkt afgelopen maand

Klantenbeoordelingen

Sinds 2017 een vertrouwde partij en trots op de reviews van onze klanten.

9
L.c. zandinga
12-08-2021

bizonder snelle service,hulde

10
Annemarie van der Stel
12-08-2021

Snel en makkelijke site ! De levering van de tijdelijke milieusticker per mail was heel snel !

9
Arine
10-08-2021

Bijzonder makkelijk aan te vragen en snel afgehandeld. Correcte dienstverlening!

10
Leo Orth
10-08-2021

Geweldige oplossing als je niet op tijd een echte milieusticker hebt voor je auto. En met de spoedaanvraag inderdaad binnen de gestelde 36 uur toegestuurd.

8
Kees
07-08-2021

Lekker snel geregeld!

9
Kees
07-08-2021

Heel makkelijk. Invullen en betalen dan op basis van een mail een foto van de voorkant van het kenteken opsturen en klaar. De spoed levering was inderdaad binnen 36 uur binnen!

9
Fam Termote
06-08-2021

Super snelle service. Reageren snel op vragen.

9
Max
06-08-2021

Snelle service . Top!

10
Kees van Riessen
06-08-2021

Snel en heel eenvoudig uit te voeren, zeer content

10
C.Wagter
05-08-2021

Een snelle,correcte en betrouwbare afhandeling.

9
L.G. Wolf
04-08-2021

Prima service. Gemakkelijk te realiseren in het Nederlands ipv ingewikkelde Franse zinnen. Binnen enkele dagen de tijdelijke milieusticker in mijn bezit. Hopelijk binnen 2 tot 3 weken de definitieve sticker in de brievenbus.

8
Ger Sanders
04-08-2021

Tevreden

10
Frank
04-08-2021

Prima site! Helder, snel. Ook al is mijn Frans redelijk goed snapte ik er niets van. Met deze club was het zo geregeld. Prijs kwaliteit prima in orde

10
Gerard Kruijsen
03-08-2021

goed en snel, dankjewel

9
J.J. Lameijer
02-08-2021

9
Marijke Baars-van Schaik
02-08-2021

Prima service.

9
Albert
01-08-2021

9
Ron
01-08-2021

Duidelijk beschreven procedure, binnen 24 uur de tijdelijke milieusticker in mijn inbox. Kortom: tevreden!

10
Wim Van den Dungen
31-07-2021

Het is fijn dat je, als je laat bent met bestellen, je toch nog een sticker op tijd hebt. De service kost wat maar je bent wel zeker van de sticker. Dat de service wat kost is begrijpelijk zij moeten er ook mensen voor inzetten.

10
Jan
28-07-2021

snelle levering, goede service. handige online hulp.

9,7

Dit is het gemiddelde cijfer van
alle beoordelingen (1683).

Milieusticker bestellen