ClickCease
Klantenbeoordeling Beoordeling 9,7
(1707 recensies)
10734 milieustickers verwerkt afgelopen maand

Klantenbeoordelingen

Sinds 2017 een vertrouwde partij en trots op de reviews van onze klanten.

8
P.v.nijnatten
19-07-2021

perfect heel snel

10
Henk
19-07-2021

Snelle en adequate levering.

10
M. van Zwieten
17-07-2021

Begrijpelijk in kunnen vullen en zeer snel antwoord over het hoe en waarom

10
Henk
15-07-2021

Goede communicatie, vlotte klantvriendelijke service! Sticker binnen 3weken in huis zonder rompslomp!

10
H. Koning
14-07-2021

super snel en netjes geregeld. Een aanrader

10
GHEMRADJ MAKHANLAL
14-07-2021

heel accuraat en snelle service bedankt hiervoor

9
J.T. Halbertsma
14-07-2021

Snel en goed geregeld, wat ze beloven is keurig gedaan.

7
Steenhorst
13-07-2021

Er zou een duidelijke controle moeten zijn van je kenteken en uitleg dat het systeem anders is dan in de rest van Europa ( typisch Frans ) maar reactie en uitleg via whats ap Is werkelijk uitstekend . Mijn complementen en bedankt hiervoor

10
Monique
11-07-2021

Zeer snelle dienstverlening, doen wat ze beloven. Enorme aanrader!

10
June
11-07-2021

Wat een goede service, direct antwoord en zelfs bij een spoed, wat achteraf bleek werd de aanvraag kosteloos omgezet. Erg fijn dat er nog zulke bedrijven bestaan. Bedankt!!

10
Kittie en leen hagoort
10-07-2021

goed geholpen.prettig contact. snel geregeld.Dank!

10
M Arendse
10-07-2021

Snel en behulpzaam.

9
Rita Veenman
05-07-2021

Zeer netjes geholpen! Complimenten voor de klantvriendelijkheid.

10
Hans Sprangers
05-07-2021

Komen na wat ze beloven , supersnel geleverd , top.

10
Donald bismeijer
04-07-2021

Alles snel geregeld, ontvingen heel vlot de tijdelijke sticker waardoor we fijn op vakantie naar frankrijk kunnen.

10
Paul
03-07-2021

Dank u voor de snelle levering van de tijdelijke milieusticker ruim binnen de door u aangegeven tijd . De sticker is makkelijk en duidelijk te bestellen . Een echte aanrader voor als je er achter komt dat er ook nog een milieusticker op je voorruit moe , maar natuurlijk ook als je nog voldoende tijd hebt .

9
Klaas
02-07-2021

Bijzonder snel geregeld , top

10
Horinga
02-07-2021

Snel geregeld

10
Manfred Kuneken
01-07-2021

Snelle en goede service en kreeg een duidlijke uitleg

10
Willemijn
28-06-2021

snel en hulpvaardig en de tijdelijke sticker is natuurlijk een uitkomst.

9,7

Dit is het gemiddelde cijfer van
alle beoordelingen (1707).

Milieusticker bestellen