ClickCease
Klantenbeoordeling Beoordeling 9,7
(1707 recensies)
10734 milieustickers verwerkt afgelopen maand

Klantenbeoordelingen

Sinds 2017 een vertrouwde partij en trots op de reviews van onze klanten.

9
R van de. Bosch
26-06-2021

Zeer tevreden , was keurig op tijd

10
Heuvel
26-06-2021

Zoals ik in de beoordelingen al las een snelle afhandeling en dat klopt. Ondanks dat ik eerst per abuis een verkeerde foto stuurde toch binnen 36 uur de tijdelijke sticker in mijn mailbox. Top!

9
Henk van amerongen
25-06-2021

correcte en snelle afhandeling

10
De Bruijn
24-06-2021

Netjes de email ontvangen makkelijk Aan vragen en goed op de hoogte Gehouden bedankt

10
Willem
23-06-2021

Alles volgens afspraak prima service

10
Jelle Heins
15-06-2021

Prima dienst, eenvoudig en snel verwerkt. Top

10
Sake Bijlsma
15-06-2021

Vlotte afwerking. Direct reactie op een aanvraag. Top tevereden

10
Anja
14-06-2021

Zeer goed !!! Binnen 36 uur alles geregeld. En zelfs op een 06 nummer denken ze met je mee !!

10
H. de Graaf
13-06-2021

10
Gerrit hoornsman
09-06-2021

super snel geregeld!

10
Ben van Amelsfort
09-06-2021

Goeie service, aan te bevelen!

10
Ron
08-06-2021

Prima geregeld, wij hadden er wat spoed mee en gelukkig hadden we de sticker op tijd (digitaal) binnen.

9
Gerard Jongerius
08-06-2021

Uitstekend

10
G. Piersma
07-06-2021

Wat een perfecte sevice en zelfs in het weekend. Zaterdag aangevraagd op echt hele makkelijke site en maandagmorgen in postbox tijdelijke sticker zodat we nu al naar Frankrijk zouden kunne gaan Complimenten en dank

8
Gerry Tap v d Hoeven
05-06-2021

Milieusticker aan gevraagd en binnen een paar dagen een tijdelijke gekregen, goed geregeld, zijn er blij mee , Gerry Tap vd Hoeven

10
Andrews joseph
03-06-2021

Goed en correct af Joseph gehandeld.

10
M. Meijers
03-06-2021

Snelle opvolging en afhandeling van de aanvraag Franse milieu sticker.

10
Essadam
02-06-2021

Snelle service. Helemaal top!

10
Dorry
02-06-2021

goede en vriendelijke service alles netjes geregeld voor deze gele sticker zodat we door Frankrijk kunnen.

10
Fam. de Haan
28-05-2021

Super snelle en nette service! Je wordt voor ruim € 10,00 volledig door het administratieve proces geloodst. Je levert uitsluitend de benodigde gegevens aan en zij doen de rest. Echt binnen 2 dagen geregeld!!

9,7

Dit is het gemiddelde cijfer van
alle beoordelingen (1707).

Milieusticker bestellen