ClickCease
Klantenbeoordeling Beoordeling 9,7
(1707 recensies)
10734 milieustickers verwerkt afgelopen maand

Klantenbeoordelingen

Sinds 2017 een vertrouwde partij en trots op de reviews van onze klanten.

10
Leo Sanders
30-08-2020

Hier komt men precies na wat men heeft toegezegd.

9
Henk van Egmond
28-08-2020

Prima snelle aanlevering via de mail, ik had de sticker, per mail, in anderhalve dag binnen. Per abuis had ik 2x betaald, na hierover een mail te hebben gestuurd kreeg ik binnen 2 dagen het teveel betaalde teruggestort. Klasse.

10
Lucas
28-08-2020

Binnen de afgesproken tijd :)meer kan ik er niet over zeggen. Handig als je snel een milieubewijs( sticker) nodig hebt...... Goeie communicatie en uitleg over de aanvraag maar ook over het gebruik ervan etc. Iedereen aan te raden!

9
Ferry Kalter
26-08-2020

Uitleg en het versturen van email zeer netjes geregeld. Zal het doorgeven aan familie en vrienden

8
Gerard
25-08-2020

Milieusticker via de mail aangevraagd. Net briefje retour met melding van ontvangst en dat de aanvraag is doorgestuurd.Goede service en keurige afhandeling.

10
S van Oosten
21-08-2020

Inderdaad binnen 36 uur, zoals beloofd. Geweldig!

10
Ton Kuijpers
19-08-2020

Zeer tevreden over deze site om een milieu certificaat aan te vragen, wordt goed op de hoogte gehouden over de aanvraag,eenvoudig te bestellen,ook makkelijk ivm verschillende betaal methoden. zeker een aanrader als je onverwacht op vakantie gaat.

9
Ja Frèrejean
17-08-2020

Snel gereageerd op mijn mail..Super...raad het iedereen aan... Dank u wel...

10
Gerard gebbink
12-08-2020

Makkelijk en zeer snel geregeld ,mijn dank daar voor !

10
J.Th v.d v.d.Meij
09-08-2020

Milieusticker besteld na een paar dagen een E.mail gehad met een voorlopige sticker die ik voor het raam kan plakken als ik soms nu naar Frankrijk moet tot dat de goede sticker na 2a3 weken bezocht word .Goede services aanrader en vertrouwt

8
Joost Veerman
06-08-2020

ik ben goed geholpen. dank je wel Joost

10
Roy Kunkels
04-08-2020

Alles top tot nu toe. De online aanvraag is snel en simpel. Je wordt over en na alle stappen netjes en snel geïnformeerd. En inderdaad zeer snel de factuur (te gebruiken als tijdelijke sticker) ontvangen. Nu wachten op de fysieke milieusticker maar met de tijdelijke maak ik me al geen zorgen meer.

9
Tjeerd Werf
31-07-2020

het was geweldig super snel alles dank daar voor tpvanderwerf@home.nl

10
Henk ten Wolde Ramaker
31-07-2020

Deze site werkt perfect als je snel een millieusticker nodig hebt! binnen 48 uur had ik de tijdelijke millieusticker binnen waar je mee kan reizen, de fysieke sticker zal een week of twee duren maar dat is dan niet echt van belang, heel tevreden, en... blij dat het gedoe mij uit handen werd genomen, dank jullie wel!

10
Willem Nuijten
31-07-2020

Alles werkt super snel. Niks geen gedoe met Frankrijk. Toppie!!!

10
Mo
30-07-2020

Een duidelijke websit en makkelijk en snel

10
Wiljan
30-07-2020

10
Kees Visser
29-07-2020

We waren vergeten de milieusticker voor Frankrijk aan te vragen. Maar door de hulp van deze site hadden we de aanvraag maandagmiddag ingediend. En binnen twee dagen, de woensdag dat we wilden vertrekken, hadden we de voorlopige sticker exact om 05:30 in de mail. Precies volgens afspraak.

9
C h . de Smet
28-07-2020

Super snel, komen alles na wat er geschreven wordt!!

10
J Gerrits
26-07-2020

Heb via milieustickerkopen.nl mijn sticker aangevraagd voor Frankrijk. Kan het iedereen aanraden om ook voor dit bedrijf te kiezen. Binnen 2 weken had ik de sticker thuis. Aanvraag en verdere afwikkeling ging heel gemakkelijk. Met vriendelijke groet: Gerrits J

9,7

Dit is het gemiddelde cijfer van
alle beoordelingen (1707).

Milieusticker bestellen