ClickCease
Klantenbeoordeling Beoordeling 9,7
(1606 recensies)
10734 milieustickers verwerkt afgelopen maand

Klantenbeoordelingen

Lees hier wat onze klanten van ons vinden.

10
Cornelis voorthuijzen
11-07-2022

Zeer snel antwoord gehad, zelfs op zaterdagavond nog! Maandagochtend al een mail terug met de sticker. Heel fijn hoe het contact ook was, vlug en duidelijk

10
Jan
11-07-2022

9
V Slockers
10-07-2022

Ze doen wat ze beloven. Uitstekend.

10
Fred Klaasen
09-07-2022

Heel eenvoudig een milieu vignet voor Frankrijk besteld. Geen gedoe gewoon in het Nederlands je betaald iets meer dan via de officiële Franse site maar aangezien ik de Franse taal niet machtig ben is deze website een fantastische uitkomst.

10
Frans Hakkesteeg
07-07-2022

Vlotte afhandeling van de aanvraag

10
Arjen Valstar
05-07-2022

Heldere en correcte informatie over het proces. Prima en snelle afhandeling en de eigen benodigde actie is echt tot een minimum beperkt. Alle "lastige" dingen worden op een prettige manier uit handen genomen....uitstekende prijs/kwaliteits verhouding.

10
L Van Dalsum
05-07-2022

Milieustickerkopen is een prima en betaalbare manier om via internet je milieustickers voor de diverse landen te kopen Het is snel en men doet wat er beloofd wordt Ik had na 36 uur mijn Voorlopige sticker in de mailbox en kan al gaan rijden! U kunt met een gerust hart met Milieustickerkopen in zee gaan ! Complimenten hoor Met vriendelijke groet Leo

10
Ernst Bustraan
05-07-2022

Ik ben zeer tevreden over de snelheid waarmee ik mijn millieusticker gekregen heeft, compliment voor deze organisatie. Chapeau, Mvg Ernst Bustraan

10
Ali
04-07-2022

10
Werner Kaatee
04-07-2022

Razendsnelle toezending van het voorlopige document. Kan binnen 24 naar Frankrijk. Geweldige service

9
Astrid de Groot
03-07-2022

10
Sjoerd van Oirschot
01-07-2022

Fijn bedrijf, ik ben goed geholpen en alles is gegaan zoals verwacht.

10
Jan Duijf
26-06-2022

Gemakkelijk om te bestellen en binnen 1 week geleverd.

10
Elise van Vreden
26-06-2022

Perfecte service! Spoedaanvraag gedaan en kreeg snachts nog antwoord. Binnen de gestelde 36 uur ontvangen per mail. Geweldig!!! Nu kunnen wij genieten van een weekje Parijs!

10
Marco
26-06-2022

Snel en vriendelijk !

10
Hans Jeurissen
23-06-2022

Netjes op de hoogte gehouden van de verwachte leverdatum, en albasten tijdelijk document ontvangen. Ik beveel de website “milieusticker kopen” aan.

8
Roxanne
23-06-2022

10
Jos
23-06-2022

Hetgene wat beloofd werd is volkomen waar gemaakt. Eenvoudige procedure, anders dan de officiele aanvraag die in het Frans gesteld was Op de email verscheen de tijdelijke milieusticker, inderdaad na 36 uur. Een 10.

10
Tanja Blom
22-06-2022

super goed en snel geregeld; ik had de mail met de sticker al binnen 2 dagen binnen. En niet duur! Echt aan te bevelen.

10
J van wingerden
22-06-2022

Top service. Doen wat beloofd werd en zelfs nog sneller. We waren er erg meegeholpen Is die paar euro zeker waard.

9,7

Dit is het gemiddelde cijfer van
alle beoordelingen (1606).

Milieusticker bestellen