ClickCease
Klantenbeoordeling Beoordeling 9,7
(1707 recensies)
10734 milieustickers verwerkt afgelopen maand

Klantenbeoordelingen

Sinds 2017 een vertrouwde partij en trots op de reviews van onze klanten.

10
Manfred Dörr
29-08-2020

Schnell und unkompliziert; das kann man nicht besser machen!

10
Voß Dietrich
23-08-2020

Ganz prima schnell und unkompliziert gerne wieder danke

10
Kurt Graeben
23-08-2020

Der Vorgang ging unkompliziert und zeitnah vonstatten!

10
Tobias Eyring
21-08-2020

Sehr schnelle Bearbeitung

10
Andreas Stelter
19-08-2020

Sehr schnelle Bearbeitung und Lieferung der temporären Vignette.

10
Henri van der Wilk
19-08-2020

Snelle service en gemakkelijk om te bestellen, kenteken en persoonsgegevens in vullen en autopapieren doormailen en drie dagen later het tijdelijk bewijs binnen.

10
Van Laere Marc
18-08-2020

Snelle en correcte afhandeling.

8
Dirk De Castro
15-08-2020

Zoals beloofd de tijdelijke milieusticker binnen de 36 uur op email . Handig als je snel naar Frankrijk wil vertrekken , de definitieve sticker komt later met de post .

10
Gerhard Müller
14-08-2020

Schnell und unbürokratisch

10
Heike Witte
14-08-2020

ging superschnell, ich bin begeistert und freue mich, dass ich heute abend nach Frankreich fahren kann :-) gerne wieder!

10
Dirk Gebauer
14-08-2020

Top, sehr schnelle Bearbeitung!

10
Daniel
14-08-2020

Sehr zufrieden, schneller Kontakt und sehr zuverlässig. Hat alles reibungslos geklappt.

9
Cantré Claude
10-08-2020

Vlotte en correctie afhandeling van de aangifte, met een duidelijke informatie en een vlugge levering van een voorlopig document. Een degelijke partner bij een zoveelste luik administratie.

10
Verhaegen Paul
25-07-2020

Zeer snelle en correcte afhandeling.

10
Leyla Atayeva
08-07-2020

Just wow, amazing service, fast reply and in less than 10 min reply to my email, so happy and exited to go to France with my kids.

10
Johan van Driesche
07-07-2020

Alles is heel goed verlopen en overzichtelijk

10
Marie
06-07-2020

5 stars

10
Nabila
06-07-2020

Echt een duidelijke site! Gaat heel vlot

10
Alfred
05-07-2020

Sehr schnelle Abwicklung danke Alfred

10
Patrick Huget
04-07-2020

Zeer duidelijke site en eenvoudig om een milieusticker aan te vragen.

9,7

Dit is het gemiddelde cijfer van
alle beoordelingen (1707).

Milieusticker bestellen