ClickCease
Klantenbeoordeling Beoordeling 9,7
(1707 recensies)
10734 milieustickers verwerkt afgelopen maand

Klantenbeoordelingen

Sinds 2017 een vertrouwde partij en trots op de reviews van onze klanten.

10
Fred
15-04-2022

Wat een snelheid! Binnen twee dagen kreeg ik al de tijdelijke milieusticker toegestuurd. Goed gedaan!

10
Christa Göeken
14-04-2022

Prima service, ook de chat werkte goed. Ik had de sticker met spoed nodig en aan die wens is uitstekend voldaan!

10
Henk Vervloet
12-04-2022

Super snel geregeld Zondagavond besteld dinsdagmiddag de mail met tijdelijke sticker

10
Frank
12-04-2022

De stikker was de eerste keer niet aangekomen, door milieusticker op nieuw aangevraagd en nu dus alles opgelost. Ik moet zeggen wat een top service alles perfect geregeld. En nog op tijd voor de de reis naar Frankrijk.

10
Barend
12-04-2022

Werkt heel snel, goed en gemakkelijk. Zeker als je, net als ik, pas vlak voor je vertrek erachter komt dat je een milieusticker nodig hebt,

10
HarryenMayke
10-04-2022

Super fijn om zo je Franse milieusticker te bestellen. Super duidelijk en gemakkelijk.

10
WD Schuil
09-04-2022

Prima service en snelle afhandeling

10
Henny De Hart
08-04-2022

Goede service, de tijdelijke sticker met uitleg was er al binnen een paar dagen.

10
Ben
08-04-2022

Zo makkelijk en binnen een dag geregeld

10
Inge
06-04-2022

Helemaal niet gedacht aan een milieusticker. Gelukkig ruim op tijd een "nood" sticker ontvangen binnen 36 uur! Merci!

9
John krommert
03-04-2022

De aanvraag is super verlopen en ik raad iedereen deze site aan

10
Aart de klerk
31-03-2022

TOP 10

10
Anja
26-03-2022

Goede duidelijke site. Doen wat ze beloven.

10
Nico Treur
13-03-2022

10
Ton Luyten
04-03-2022

10
M Bazuin
03-03-2022

10
RvdS
02-03-2022

Goed en snel geregeld heb de sticker ook al binnen Top

10
Jean Paas
01-03-2022

Snel en betrouwbaar, doen wat ze beloven.

10
Bram de Jong
24-02-2022

zeer goed

8
Ron custers
23-02-2022

9,7

Dit is het gemiddelde cijfer van
alle beoordelingen (1707).

Milieusticker bestellen