ClickCease
Klantenbeoordeling Beoordeling 9,7
(1606 recensies)
10734 milieustickers verwerkt afgelopen maand

Klantenbeoordelingen

Lees hier wat onze klanten van ons vinden.

10
Henk Harmsen
06-01-2022

prima en zeer snel geregeld! Bovendien een zeer duidelijke begeleidende uitleg.

10
Klaas
26-12-2021

Zeer snelle en correcte afhandeling het geld meer dan waard.

9
Marie Struyk
22-12-2021

Hele snelle reactie in 1 dag heb je de tijdelijke stikker .

10
Leo
15-12-2021

Prima geregeld, keurig binnen de 36 uur. Nous allons !

10
Pim Hermanides
14-12-2021

Een vraag heb ik nog . Kan ik met deze milieusticker in geheel Frankrijk terecht , in alle regio's en grote steden....? Ik ben zeer tevreden over de aanvraag.

10
Nirwana
09-12-2021

Top service! Ruim op tijd ontvangen en zeer duidelijk en gemakkelijk te regelen!

10
Rob Buitenhek
08-12-2021

Snel geregeld en binnen 2 dagen gemaild, om de voorlopige milieusticker met factuur uit te kunnen printen. Stop deze rechtsvoor achter je raam en je kunt gaan!

9
Ria
05-12-2021

Duidelijk, snel en makkelijk 9

10
Nicki
23-11-2021

Zeer goede en snelle service! Zondag vignet aangevraagd met 36-uurs spoedoptie, dinsdagochtend reeds tijdelijk vignet via de email ontvangen. Niets dan hulde kortom. Ik bestel hier voortaan alle vignetten voor ons wagenpark.

10
Joke Blauw
23-11-2021

Goede duidelijke informatie en blij met mijn tijdelijke milieusticker, en over enkele weken krijg ik mijn definitieve milieusticker. Dit is nodig voor bepaalde delen in Parijs.

8
Piet dam
20-11-2021

goed en snel bedankt

9
G. Hinnen
05-11-2021

Alles prima geregeld

9
Lars Doornbos
19-10-2021

goed en snel geholpen.

9
Giel Förster
17-10-2021

Duidelijke website en supersnelle afhandeling. Prima.

10
Pompe Pompe
14-10-2021

Super tevreden/ alles snel geregeld! Reageren snel op vragen.

10
Joe
14-10-2021

Tijdelijk stikker was snel geregeld. Makkelijk af te drukken, en deze gebruiken tot de permanent binnen is. Gelukkig dat dit kan. Wachten op de echte stikker zou voor ons te lang duren.

10
Kees
14-10-2021

Ik ben zeer snel geholpen, en hele goede service.

8
F H A HOOGENDIJK
06-10-2021

Goed geregeld en op tijd aangeleverd.

10
A. Vermeer
06-10-2021

Zeer snelle en correcte afhandeling, ben er erg blij mee...

10
Klein Haneveld
01-10-2021

Super, Gr Ria enHenk

9,7

Dit is het gemiddelde cijfer van
alle beoordelingen (1606).

Milieusticker bestellen