ClickCease
Klantenbeoordeling Beoordeling 9,7
(1606 recensies)
10734 milieustickers verwerkt afgelopen maand

Klantenbeoordelingen

Lees hier wat onze klanten van ons vinden.

10
A.Visser
21-09-2021

Zeer tevreden over de snelle afhandeling.

10
Elroy
15-09-2021

Super snel geregeld. Ook heel makkelijk via jullie site. Al met al een goed ervaring

10
Henk van Leeuwaarden
14-09-2021

Zeer snelle service Bedankt

10
Ton M.
14-09-2021

ik geef jullie een 10 voor de zeer snelle afhandeling

10
Sander de Wit
14-09-2021

Razendsnel en goede communicatie over aanvraag proces

9
Theo Polderman
07-09-2021

Prima dienstverlening, alleen super idioot dat je in Europa straks je hele voorruit dicht kan stickeren met vignetten en milieustickers. Hoezo Europese Unie? Maar er wordt waargemaakt wat beloofd wordt binnen 36 uur de mail met de tijdelijke “sticker” ontvangen.

9
Jan Berkhout
04-09-2021

Eenvoudig aan te vragen en snel geleverd.

8
Veenstra
04-09-2021

Mileu sticker binnen 36 uur binnen zoals beloofd.!! Top

10
Fred Luxemburg
31-08-2021

Een betrouwbare site en wat op de site staat komen ze na. Als je een aanvraag ingediend en betaald hebt, krijg je gelijk een mail dat ze het in behandeling nemen. Je hebt binnen 1 a 2 dagen, afhankelijk of je het met spoed wil je factuur met de gegevens van de milieu sticker via de mail.

7
Van der Vegt.H.
31-08-2021

Duidelijke dienstverlening, qua info snel en afhandeling ook in informatie. Prima dienstverlening, kan het een ieder aanbevelen .

10
Arie Zierts
30-08-2021

Ben heel goed geholpen en ben zeer tevreden over de klant gerichtheid super ga zo door!

10
Hein de Vries
29-08-2021

super snelle levering milieu sticker Frankrijk, precies op de tijd zoals aangegeven, bedankt!!

10
Wensambulance Oost Nederland
29-08-2021

Snel en correct afgehandeld.

10
Jan Vermaas
28-08-2021

Duidelijk en bezorging tijdelijke sticker binnen 3 dagen

10
Ben van Rooijen
27-08-2021

Ben niet zo handig met de IPad, dus het lukte niet om de copie van het kenteken doorgestuurd te krijgen.Ben perfect verder geholpen en had de volgende dag al de copie-sticker in huis.

10
H.Pelleboer
27-08-2021

Snelle en informatieve afhandeling.

10
Jan van der Heijden
26-08-2021

Ondanks dat mijn kenteken bewijs laat binnenkwam hebben binnen 2 dagen heel snel geleverd. Bedankt voor de perfecte service. Jullie doe wat je beloofd

9
L.A. Tange
26-08-2021

Beloftes worden nagekomen, snelle afhandeling!

10
Fred Tressel
26-08-2021

Goede service

10
Maaike van der Hoek
26-08-2021

Snelle service en communicatie, bedankt!

9,7

Dit is het gemiddelde cijfer van
alle beoordelingen (1606).

Milieusticker bestellen