ClickCease
Klantenbeoordeling Beoordeling 9,7
(1606 recensies)
10734 milieustickers verwerkt afgelopen maand

Klantenbeoordelingen

Lees hier wat onze klanten van ons vinden.

10
De kreek
24-08-2021

Op zondag 22-8-2021 sticker besteld twee dagen later een voorlopige brief welke je kan gebruiken Zeer snel afgehandeld Aanrader

8
SML Pletsers
24-08-2021

goede service

10
Huib
23-08-2021

Snel en makkelijk.

10
Peter Aantjes
19-08-2021

Snel geregeld

8
Jacques Koolen
18-08-2021

Vriendelijk dank voor de snelle en handige tijdelijke oplossing die u heeft gestuurd. Wellicht komt de originele sticker nog tijdig binnen.

10
Marianne Baas
17-08-2021

Heel erg prettig om de Franse ambtenarij te kunnen omzeilen dankzij jullie!

10
Karel
17-08-2021

Prima

10
Gerard
17-08-2021

Zeer goede service, en snelle afhandeling

9
Richard
16-08-2021

Prima methode simpeler en sneller dan de officiƫle Franse site die wel eens onduidelijk kan zijn i.v.m. de taal (geen NL).

10
Pieter Hoffenaar
16-08-2021

Blij dat ik uit de brand geholpen ben. Zo snel! Hartelijk dank.

9
Eric Schuitemaker
15-08-2021

helder en eenvoudig aanvragen

10
Graaf
15-08-2021

Super snelle service top.

9
L.c. zandinga
12-08-2021

bizonder snelle service,hulde

10
Annemarie van der Stel
12-08-2021

Snel en makkelijke site ! De levering van de tijdelijke milieusticker per mail was heel snel !

9
Arine
10-08-2021

Bijzonder makkelijk aan te vragen en snel afgehandeld. Correcte dienstverlening!

10
Leo Orth
10-08-2021

Geweldige oplossing als je niet op tijd een echte milieusticker hebt voor je auto. En met de spoedaanvraag inderdaad binnen de gestelde 36 uur toegestuurd.

8
Kees
07-08-2021

Lekker snel geregeld!

9
Kees
07-08-2021

Heel makkelijk. Invullen en betalen dan op basis van een mail een foto van de voorkant van het kenteken opsturen en klaar. De spoed levering was inderdaad binnen 36 uur binnen!

9
Fam Termote
06-08-2021

Super snelle service. Reageren snel op vragen.

9
Max
06-08-2021

Snelle service . Top!

9,7

Dit is het gemiddelde cijfer van
alle beoordelingen (1606).

Milieusticker bestellen